2121 3517
PRISER
Klinikkens sterilisations procedure testes med SAFE sterilizarions test smileyresultatet ses på opslagstavlen i klinikken.

Almindelig fodbehandling 425 kr:

Klipning af negle, oprensning af neglefalse, beskæring af hård hud og fjernelse af enkelte ligtorne. Afsluttes med en let fodmassage med fed creme.

Almindelig fodbehandling med fodbad 450 kr:

Fodbad, klipning af negle, oprensning af neglefalse, beskæring af hård hud og fjernelse af enkelte ligtorne. Afsluttes med en let fodmassage med fed creme.

Almindelig fodbehandling med fodbad og fodmassage 550:

Fodbad, klipning af negle, oprensning af neglefalse, beskæring af hård hud og fjernelse af enkelte ligtorne. Afsluttes med ekstra fodmassage med fed creme.

Komplliceret fodbehandling 500 kr:

Som almindelig fodbehandling, men mere tidskrævende, f.eks. meget hård hud, hælrevner og/eller mange ligtorne.

Delbehandling 375 kr:

Negleklip på hænder 115 kr

Udebehandling 475 kr + kørsel 100 kr lokalt.

Gavekort 475 kr

Øvrige varer: ​Der er et mindre udvalg af cremer, aflastninger, indlæg og andet "fodgodt" i klinikken.

GAVEKORT udstedes til alle behandlinger, men kan også udstedes på beløb efter eget valg, tænkt som tilskud til behandlinger eller varer. Gavekort kan beTilles og afhentes i klinikken efter aftale. Men de kan også bestilles, så man kan modtage dem på mail. Navn, telefonnr og mailadresse på den der bestiller, sendes til mig på sms eller mail. Men ring derom.

Udeblivelsesgebyr 275 kr opkræves hvis ikke aftalen er aflyst senest dagen før kl. 18.

Betaling: Der kan betales kontant i klinikken, faktura sendes automatisk pr. mail og kan derefter også betales via MobilPay nr.: 83056 eller bankoverførsel til 9070 0000611980

Sygesikringen Danmark: Der indberettes til Danmark

Udvidet helbredstillæg: Du betaler din % del af beløbet og modtager faktura på mail. Resten af beløbet faktureres til og afregnes med borgerservice i din kommune.